Cosul tau: (0 prod. - 0 LEI)

• Contact telefonic: 0233 660 913

Conditii Livrare

idea regalo > Conditii Livrare

    Produsele comandate se livreaza in toata tara EXCLUSIV* prin Urgent-Curier. Comenzile plasate si confirmate telefonic de luni pana vineri pana in orele 15:00 vor fi procesate de noi in aceeasi zi si vor fi livrate de agentii Urgent-Curier de obicei in 24 de ore. Sambata, dupa orele 14.00 şi Duminica nu se fac livrari. Veti putea urmari online stadiul expediţiei pe site-ul www.urgent-curier.ro introducând ID-ul expedţiei care îl veţi primi pe email. 

 

 

 

*Taxele pentru transport sunt de 20 RON, tariful pentru ramburs este inclus, la fel si asigurarea coletului si kilometri suplimentari. Orice comanda va fi livrata la orice adresa din Romania doar prin Urgent Curier, nu facem expeditii prin Posta Romana sau alte firme de curierat. 

 

 

 Pentru a returna comenzile facute la IdeaRegalo, va rugam sa va asigurati ca articolele sunt în ambalajul original, au toate etichetele atasate si nu prezinta urme de deteriorare sau uzura. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare sau este într-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza produsul. Comenzile trebuie returnate în maxim 30 de zile de la data comenzii.