Cosul tau: (0 prod. - 0 LEI)

• Contact telefonic: 0233 660 913

Termeni si conditii

idea regalo > Termeni si conditii

Bine aţi venit pe pagina web IdeaRegalo.ro!
Site-ul este oferit ca un serviciu pentru clienţii noştri. Vă rugăm să revedeţi următorii termeni şi condiţii de utlizare, care guvernează utlizarea site-ului de către dumneavoastră. ("Acordul").
Utilizarea site-ului reprezintă acceptarea acestui acord. Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acest acord oricând, fără o notificare prealabilă. Din acest motiv, vă încurajăm să revedeţi acest acord de fiecare dată când utilizaţi site-ul. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni, vă rugăm să nu folosiţi site-ul.

 

Tranzacţiile pe site

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată pe site. Putem limita sau anula cantităţile comandate. Aceste restricţii pot include comenzi plasate de acelaşi client, cu acelaşi card de credit, şi/sau comenzi care folosesc aceeaşi adresă pentru facturare şi/sau aceeaşi adresă de livrare. În cazul în care vom modifica sau anula o comandă, vom încerca să va notificăm contactându-vă pe adresa de e-mail şi/sau la numărul de telefon oferit în momentul când a fost efectuată comanda.

Conţinutul site-ului

Site-ul şi toate materialele de pe site, incluzând texte, imagini, ilustraţii, design-uri, icon-uri, fotografii, video clipuri şi alte materiale (într-un cuvânt spus, "Conţinutul"), sunt deţinute şi controlate de  IdeaRegalo.ro. Site-ul şi conţinutul său este destinat exclusiv pentru uz personal, necomercial. Nu aveţi voie să reproduceţi, publicaţi, transmiteţi, distribuiţi, afişaţi, modificaţi, vindeţi sau să exploataţi în nici un fel conţinutul site-ului. Site-ul şi conţinutul său este destinat promovării produselor şi serviciilor societăţii comerciale IdeaRegalo.ro. disponibile în Uniunea Europeană. Site-ul este controlat şi operat de IdeaRegalo.ro. din birourile sale din oraşul Târgu Neamt, judeţul Neamt, Romania.

Comentariile utilizatorilor, recenziile, feedback-ul şi alte observaţii ale acestora

Toate comentariile, feedback-urile, sugestiile şi ideile trimise sau oferite societăţii comerciale IdeaRegalo.ro, online, prin email, sau prin scrisoare poştală, vor fi şi vor rămâne proprietatea IdeaRegalo.ro. Dezvăluirea, trimiterea sau oferirea oricăror tipuri de comentarii, în alte cuvinte ("Recenziile"), constituie cesionarea către IdeaRegalo.ro a tuturor drepturilor patrimoniale de autor asupra lor, iar IdeaRegalo.ro nu va avea nici o limitare în utilizarea acestora, în scopuri comerciale sau în orice alt scop. IdeaRegalo.ro nu are şi nu va avea nici o obligaţie (1) de a păstra confidenţial recenziile; (2) de a plăti despăgubiri pentru oricare din recenzii; sau (3) de a răspunde la oricare din recenzii. IdeaRegalo.ro  are dreptul dar nu este obligată să monitorizeze sau să modifice oricare comentariu. Sunteţi de acord să nu încălcaţi nici un drept al unei părţi terţe, incluzând drepturile de autor, de marcă înregistrată, intimitate sau alte drepturi. În plus, sunteţi de acord ca recenziile dvs. să nu conţină calomnii, materiale abuzive sau obscene, să nu conţină viruşi sau alte programe care ar putea afecta operaţionalitatea paginii web. Nu aveţi voie să folosiţi adrese de email false sau să pretindeţi că sunteţi o altă persoană. Dumneavoastră sunteţi responsabil(ă) în exclusivitate pentru recenziile scrise. IdeaRegalo.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate şi nu poate fi trasă la răspundere pentru comentariile scrise de dvs. sau de o parte terţă.

Plângeri pentru încălcarea dreptului de autor

IdeaRegalo.ro respectă proprietatea intelectuală a altora. Dacă credeţi că munca dvs. a fost copiată sub orice formă încât încalcă drepturile de autor, vă rugăm să ne contactaţi.

Informaţiile produsului

Multe din produsele disponibile pe site sunt disponibile şi în magazinele noastre. Preţurile afişate pe site sunt în RON şi includ T.V.A.. Anumite produse sunt disponibile exclusiv online, prin intermediul paginii noastre web. Aceste produse pot avea anumite limitări de cantitate şi pot fi returnate sau schimbate doar prin intermediul paginii web, în concordanţă cu politica de returnare aplicabilă.

Erori, inexactităţi şi omisiuni

Se poate întâmpla uneori să existe informaţii pe site-ul nostru care conţin erori de ortografie, inexactităţi sau omisiuni care pot referi la descrierea produselor, preţurilor, promoţiilor, ofertelor şi disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactităţile sau omisiunile şi de a anula comenzile dacă o informaţie de pe site este incorectă, oricând, fără o notificare prealabilă (chiar dacă o comandă a fost deja plasată).

Culori

Facem tot ce este posibil pentru a afişa cît mai acurat culorile produselor care apar pe site. Nu vă putem garanta însă că ecranul monitorului dumneavoastră va afişa cu exactitate aceste culori.

Link-uri către alte pagini web şi servicii

Site-ul poate conţine link-uri către alte pagini web care nu sunt controlate de IdeaRegalo.ro. IdeaRegalo.ro nu are nici o responsabilitate pentru paginile spre care face link. Link-urile sunt oferite exclusiv pentru a înlesni navigarea pe site sau pentru informarea utilizatorilor site-ului.

Declinarea responsabilităţii

Materialele de pe site sunt oferite "aşa cum sunt", fără nici un fel de garanţie, în afara celor implicate voit, incluzând fără limită, garanţii ale titlului, garanţiile implicite ale produselor, potrivite pentru un scop particular sau neîncălcarea proprietăţii intelectuale. IdeaRegalo.ro declină orice responsabilitate de a actualiza materialele de pe site, cu toate că IdeaRegalo.ro poate modifica materialele de pe site oricând, fără înştiinţare prealabilă. Utilizarea site-ului este pe riscul dvs. şi vă asumaţi întreaga responsabilitate pentru orice cost asociat cu utilizarea site-ului.IdeaRegalo.ro nu va fi responsabilă pentru daunele de orice fel cauzate de utilizarea dvs. a site-ului.

Despăgubiri

Sunteţi de acord să apăraţi, despăgubiţi şi să menţineţi IdeaRegalo.ro departe şi împotriva oricăror tip de reclamaţii, daune, costuri, incluzând cheltuielile de judecată care decurg din sau au legătură cu utilizarea site-ului de către dvs. şi/sau de încălcarea unei clauze ale Acordului.

Soluţionarea conflictelor

Fiind conştienţi de costurile ridicate ale unei neînţelegeri, nu doar în bani dar de asemenea în timp şi energie, împreună, dvs. şi IdeaRegalo.ro sunteţi de acord cu următoarea procedură de soluţionare a conflictelor: În cazul unei controverse sau a unei neînţelegeri provenite din utilizarea paginii noastre web sau din încălcarea, forţarea acestui Acord sau a oricărei părţi din el ("Conflictul"), înainte de de a începe procedura penală, trebuie să încercăm să soluţionăm problema într-o manieră amiabilă printr-o notificare în scris a celeilalte părţi (scrisoare cu confirmare de primire) în care sunt descrise faptele şi circumstanţele (incluzând orice document relevant) care au produs acest conflict şi prin permiterea unui interval de 30 de zile pentru a răspunde sau pentru soluţiona neînţelegerea. Amândouă părţile, dvs. şi IdeaRegalo.ro sunteţi de acord că această procedură de soluţionare a conflictului este o condiţie premergătoare care trebuie indeplinită înaintea iniţierii procedurii de litigiu.

Drept legal

Acest Acord a fost interpretat în conformitate cu legile din Romania. Orice conflict apărut în timpul acestui Acord va fi soluţionat exclusiv de curtile de justiţie din România. Excepţia unei clauze a acestui Acord nu poate fi considerată o excepţie pentru celelalte clauze prevăzute în acest Acord. Dacă oricare din clauze se dovedeşte a fi inaplicabilă sau invalidă din orice motiv, acea clauză va trebui separată, iar celelalte clauze vor avea în continuare puteri depline şi efecte. Acest Acord reprezintă un contract între noi referitor la utilizarea de către dvs. a paginii noastre web.

Încetarea

Aceşti termeni au efect până la rezilierea lor de către dvs. sau de către IdeaRegalo.ro. Puteţi rezilia acest Acord oricând. IdeaRegalo.ro de asemenea poate rezilia acest Acord oricând fără o notificare prealabilă, iar în consecinţă vă poate restricţiona accesul la site, dacă încalcaţi clauzele acestui Acord.